10 år
2007 - 2017

Certifierade E-handlare


Läs vad några av våra Certifierade E-handlare säger.

www.royaldesign.se

"RoyalDesign.se är Sveriges största internetbutik för design och heminredning. Botanisera bland över 15 000 designprodukter till förmånliga priser från Skandinaviens och Europas främsta varumärken. Här finner du allt från Georg Jensens designklassiker och Pappelinas färgglada mattor, till Prins Carl Philips silverbestick och vackra vinglas från Kosta Boda Orrefors. Vi är mycket nöjda med att ha certifierat oss då det stärker vår trovärdighet som en trygg e-handel och speciellt då det underlättar för nya besökare att göra sina fösta inköp hos oss."

Hans Bengtsson, VD Royal Design Group AB

www.alldo.se

"På Alldo som är ett varumärke för ramar, kan du alltid hitta en fin ram. Oavsett om du behöver färdiga fotoramar, collageramar, måttbeställda tavelramar eller tillbehör. Vi är omtyckta för vår fina kvalité, och många av våra ramar är tillverkade i Sverige, vilket är bra för miljön. På Alldo har vi höga krav på att vara en trygg leverantör till våra kunder. Att välja Certifierad E-handel som märkning, är en del i vårt kvalitetsarbete. På detta sätt kan vi visa för våra kunder, att vi är en trygg och säker e-handlare som funnits sedan 2007."

Pelle Andersson, grundare av Tavelram.se

www.lifestylestore.se

"Vi erbjuder trendigt designade produkter som "botemedel" för vanliga vardagsproblem. Eftersom vi är ett relativt litet företag är det naturligt att nya besökare tänker efter en extra gång innan de beställer. Vi har därför valt att visa att vi lever upp till högt ställda krav på köptrygghet och säkerhet från en oberoende part genom att bli en Certifierad E-handel. Det datummärkta certifikatet, med en tydlig "pop-up"-information om vilka krav som uppfylls, förbättrar också märkbart andelen besökare som blir kunder"

Anders Höynälä, Vendora Lifestyle HB

www.lantbutiken.se

"Vi på Lantbutiken vill att alla besökare ska känna sig välkomna till vår e-butik, hitta det man man söker och bli nöjda med oss som leverantör. Sedan vi blev en Certifierad E-handel har vi fått en hel del positiva kommentarer om det från våra kunder och i bloggar där vi nämns, vilket också haft en positiv påverkan på butikens omsättning. Vi kan därför absolut rekommendera andra e-handlare att låta certifiera sig."

Anders Bengtsson, ägare Lantbutiken.se

Certifierade E-handlare


Är ni en Certifierad E-handel och vill synas här? Kontakta oss.

Certifierade E-handlare i Sverige