10 år
2007 - 2017

Installation
av märkningen för Certifierad E-handel på www.inspiratoren.se


Endast en e-handel godkänd av Nordisk E-handelscertifiering får visa upp märkningen (logotypen) för Certifierad E-handel.

Det är inte tillåtet att lägga in märkningen som statisk eller fast bild (jpeg, png etc), utan endast med koden nedan.

Kopiera och klistra in följande kod på det ställe i koden för er sajt där ni vill att märkningen ska visas. Ni kan anpassa storlek, språk och utseende med inställningarna nedan om ni önskar.

<a id="celink577" href="http://www.ehandelscertifiering.se/">certifierad ehandel</a>
<script src="https://www.ehandelscertifiering.se/lv6/bootstrap.php?url=www.inspiratoren.se&amp;size=80px&amp;lang=sv&amp;autolang=off&amp;grayscale=&amp;opacity=&amp;shadow=&amp;nr=577" defer="defer"></script>

För hjälp med installationen kontakta oss

Ett exempel på märkningen med valda inställningar visas nedan. Håll muspekaren över märkningen, eller tryck med fingret (touch-skärm) för att visa pratbubblan (pop-up). Klicka eller tryck igen, för att se certifikatet.

För bästa reslutat bör logotypen visas på alla sidor. Lägg den därför helst i sidhuvudet, sidfoten eller i en meny. Vi rekommenderar att ni genomför ett testköp efter att logotypen är inlagd för att säkerställa funktionaliteten i er e-handel.

Settings


Auto langugage: Chose the languages the trustmark may be show in instead of the main language if the visitors web browser prefers it.

Missbruk


Vi ser allvarligt på missbruk av varumärket Certifierad E-handel. För att skydda varumärket och konceptet kommer vi att vidta åtgärder mot allt missbruk. Märkningen (logotypen) för Certifierad E-handel är ett registrerat varumärke.

Endast en av Nordisk E-handelscertifiering godkänd Certifierad E-handel får visa upp märkningen (logotypen) för Certifierad E-handel eller referenser till att de är en Certifierade E-handel. Märkningen (logotypen) måste läggas in med det skript som tillhandahålls vid godkännandet. När detta görs korrekt laddas logotypen från Nordisk E-handelscertifierings servrar och och visar en datumstämpel i symbolen som också är klickbar. Ett klick på symbolen leder till vår sajt och sidan certifikat som verifierar att den aktuella e-butiken är en Certifierad E-handel.

Det är inte tillåtet även för en godkänd Certifierad E-handel att lägga in logotypen på någon annat sätt än med det skript som tillhandahålls. Publicering av logotypen som statisk (fast) bild är inte tillåtet och kan leda till återkallelse av certifieringen.

Allt missbruk av Certifierad E-handels symbol innebär bl.a. bedrägeri och varumärkesintrång och kommer att polisanmälas och följas upp rättsligt samt med våra leverantörer och partners inom bland annat e-handelsplattformar och webhotell.

Vill ni som kund publicera logotypen för Certiferad E-handel i tryckt form eller i annat sammanhang tillåter vi detta efter skriftlig överenskommelse. Kontakta oss angående detta.

Som konsument bör ni verifiera att en e-handel är en godkänd Certifierad E-handel genom att klicka på märkningen för Certifierad E-handel.

Om ni är osäker på om en sajt som publicerat märkningen för Certifierad E-handel verkligen är det, kan ni kan ni kontakta oss.