kostnadsfri
provmånad

Certifierade E-handlare


Läs vad några av våra Certifierade E-handlare säger.

www.mobelkungen.se

"MöbelKungen säljer möbler och inredning till konsumenter, vi hanterar både fakturaköp och förskottsbetalningar från våra kunder. Det är viktigt for oss att ge kunden största möjliga köptrygghet. Ett självklart val att öka kundtryggheten är Certifierad E-handel."

Anders Gunnarsson

www.eqcigs.se

"Det av största vikt att känna trygghet när man e-handlar. Den trygghet man som kund känner vid handel i en fysisk butik vill vi återskapa på nätet. För oss var det självklart att certifiera vår e-butik, för allas trygghet, varje gång."

Robert Widerberg

skadedjursbutiken.se

"Vi är en auktoritet i branschen och står för god kundservice och 100% kundnöjdhet, för att göra det extra tydligt för våra kunder har vi även valt att vara certifierade e-handlare. Certifieringen hjälper oss att sticka ut som den stabila och trygga leverantören av skadedjursprodukter som vi är."

Magnus Eliasson

chipster.se

"För oss på Chipster är det viktigt att våra nya kunder på ett enkelt sätt kan avgöra att vi är ett pålitligt företag och därmed känna sig trygga när de handlar hos oss. Med en etablerad e-handelscertifiering får våra kunder en försäkran om att vi är ett seriöst företag."

Amoor Pour

hundshoppen.se

"Hundshoppen har en målgrupp som har en större skepticism till e-handel än vad gemene man har. Därför är det jätteviktigt för oss att de ska känna sig trygga när de handlar hundtillbehör till sina hundar. Genom att implementera Certifierad E-handel-märket i vår checkout så minskade avhoppen drastiskt från skeptiska hundägare."

Adam

www.lifestylestore.se

"Eftersom vi är ett relativt litet företag är det naturligt att nya besökare tänker efter en extra gång innan de beställer. Vi har därför valt att visa att vi lever upp till högt ställda krav på köptrygghet och säkerhet från en oberoende part genom att bli en Certifierad E-handel."

Anders Höynälä

www.surfspot.se

"Vi har valt E-handelscertifiering för att våra kunder alltid skall känna sig helt trygga. Även när de handlar hos oss via webben."

Mattias Gunnarsson

www.redskapsfabriken.se

"För oss är det viktigt att visa våra kunder att vi är måna om att tillhandahålla en trygg affär genom hela köpprocessen."

Mikaela Gustavsson

ixpress.se

"Vi vill att våra besökare ska känna sig trygga när de besöker vår hemsida, en certifiering kostar inte mycket men kan vara till mycket hjälp för att öka konverteringen."

Bakir Mohamad

www.cardsandmore.se

"Cards and more är specialist på palastkort och etiketter. Då vi vill vara en seriös och pålitlig partner till våra kunder skall även vår site och webshop präglas av detta."

Tony Garvill

www.smarthomebutiken.se

"Smarthomebutiken är noga med att kunderna ska känna sig trygga när de handlar hos oss i butiken. Därför har vi valt att certifiera oss för att öka förtroendet hos våra kunder samt att det gör att vi också ställer krav på oss själva att uppfylla de krav som anses som nödvändiga för att bedriva en seriös verksamhet."

Mathias Degrander

butik.hjartstartare-aed.se

"Det viktigaste för vår verksamhet är trygga köpare, genom Nordisk E-handelscertifiering hoppas vi kunna skapa ökad trygghet hos våra kunder och därmed fler som handlar hos oss."

Jonathan Adolfsson

Certifierade E-handlare


Är ni en Certifierad E-handel och vill synas här? Kontakta oss.

Certifierade E-handlare i Sverige