10 år
2007 - 2017

Certifierade E-handlare


Läs vad några av våra Certifierade E-handlare säger.

www.amazingseven.se

"Amazing Seven älskar stil och service. Vi eftersträvar 100% nöjda kunder och vill att du som handlar hos oss ska känna dig trygg. Att certifiera vår e-handel är för oss ett nästa steg i vår strategi att växa och bli ännu bättre."

Roger Kling

www.garantidack.se

"Vi på Garantidäck vill att allt ska vara tryggt för kunden. Och att allt går rätt och riktigt till med super service."

Emma Bergqvist

www.alldo.se

"På Alldo har vi höga krav på att vara en trygg leverantör till våra kunder. Att välja Certifierad E-handel som märkning, är en del i vårt kvalitetsarbete. På detta sätt kan vi visa för våra kunder, att vi är en trygg och säker e-handlare som funnits sedan 2007."

Pelle Andersson

www.qumbia.se

"För oss är det superviktig att kunderna känner sig säkra och vi vill bidra till detta genom er. Vi vet att man känner sig mycket mer bekväm när man köpa artiklar på sidor som har ett E-handelscertifikat."

Diana Gonzalez

www.eqcigs.se

"Det av största vikt att känna trygghet när man e-handlar. Den trygghet man som kund känner vid handel i en fysisk butik vill vi återskapa på nätet. För oss var det självklart att certifiera vår e-butik, för allas trygghet, varje gång."

Robert Widerberg

skadedjursbutiken.se

"Vi är en auktoritet i branschen och står för god kundservice och 100% kundnöjdhet, för att göra det extra tydligt för våra kunder har vi även valt att vara certifierade e-handlare. Certifieringen hjälper oss att sticka ut som den stabila och trygga leverantören av skadedjursprodukter som vi är."

Magnus Eliasson

www.doftlunden.se

"Vi har valt att certifiera våra butiker då det ger nya kunder en trygghet ifall de inte känner till vår butik sedan tidigare."

Olof Brodén

chipster.se

"För oss på Chipster är det viktigt att våra nya kunder på ett enkelt sätt kan avgöra att vi är ett pålitligt företag och därmed känna sig trygga när de handlar hos oss. Med en etablerad e-handelscertifiering får våra kunder en försäkran om att vi är ett seriöst företag."

Amoor Pour

www.cardsandmore.se

"Cards and more är specialist på palastkort och etiketter. Då vi vill vara en seriös och pålitlig partner till våra kunder skall även vår site och webshop präglas av detta."

Tony Garvill

www.lifestylestore.se

"Eftersom vi är ett relativt litet företag är det naturligt att nya besökare tänker efter en extra gång innan de beställer. Vi har därför valt att visa att vi lever upp till högt ställda krav på köptrygghet och säkerhet från en oberoende part genom att bli en Certifierad E-handel."

Anders Höynälä

www.surfspot.se

"Vi har valt E-handelscertifiering för att våra kunder alltid skall känna sig helt trygga. Även när de handlar hos oss via webben."

Mattias Gunnarsson

www.ecocig.se

"På Ecocig är vi måna om våra kunders trygghet. När man handlar hos oss ska man känna sig säker. I samarbete med E-handelscertifiering får vi ytterligare ett lager säkerhet."

Ash Abbasi

www.servistore.se

"Vi har satt en ny standard för vår bransch där det i flera aspekter är viktigt att bygga ett förtroende för kunden i försäljningsprocessen. En certifiering tror vi är en viktig komponent i att förstärka trovärdigheten i vår införsäljning."

Ivan Elgstrand

www.redskapsfabriken.se

"För oss är det viktigt att visa våra kunder att vi är måna om att tillhandahålla en trygg affär genom hela köpprocessen."

Mikaela Gustavsson

ixpress.se

"Vi vill att våra besökare ska känna sig trygga när de besöker vår hemsida, en certifiering kostar inte mycket men kan vara till mycket hjälp för att öka konverteringen."

Bakir Mohamad

www.smarthomebutiken.se

"Smarthomebutiken är noga med att kunderna ska känna sig trygga när de handlar hos oss i butiken. Därför har vi valt att certifiera oss för att öka förtroendet hos våra kunder samt att det gör att vi också ställer krav på oss själva att uppfylla de krav som anses som nödvändiga för att bedriva en seriös verksamhet."

Mathias Degrander

www.printoz.se

"Vi valde att certifiera oss för att på ett enkelt och tydligt sätt visa våra kunder att vi är ett tryggt företag att göra affärer med. Vi ville ha ett av marknadens mest trovärdiga certifieringar och valde därför Certifierad E-handel som partner."

Jakob Ragnarsson

www.sumoguard.se

"Vi arbetar ständigt med att göra våra kunder trygga, inte nog med att vi säljer övervakning och larmsystem. Vi vill även att kunden ska känna sig trygg genom att handa i vår webshop. Logiskt steg i vår filosofi."

Niklas Alm

butik.hjartstartare-aed.se

"Det viktigaste för vår verksamhet är trygga köpare, genom Nordisk E-handelscertifiering hoppas vi kunna skapa ökad trygghet hos våra kunder och därmed fler som handlar hos oss."

Jonathan Adolfsson

www.gasolfyllarna.nu

"Idag trängs webbutikerna på nätet och det är svårt att sticka ut som seriös om du inte har en arme av personal som jobbar med webshopen. Certifiering hjälper oss att sticka ut som en stabil och trygg leverantör."

Kenny Nordenberg

Certifierade E-handlare


Är ni en Certifierad E-handel och vill synas här? Kontakta oss.

Certifierade E-handlare i Sverige